Tabea Bach

Het bloemeneiland: Deel 1

Het eerste deel in de prachtige serie van Tabea Bach voor de lezers van Santa Montefiore en Nora Roberts

In deze meeslepende roman zet een onverwachte erfenis het leven van Sylvia op zijn kop. Het bloemeneiland is een prachtig verhaal vol liefde, geheimen en een bloemenkwekerij in Bretagne. In Duitsland werden al meer dan een half miljoen exemplaren verkocht.
Paperback: € 15,99
E-book € 12,99

Lees meer over

Een meeslepende roman over een erfenis, een liefde en een bloemenkwekerij in Bretagne.

Sylvia heeft een druk leven en een schijnbaar perfect huwelijk, maar toch knaagt er iets. Dan erft ze een bloemeneiland aan de Franse kust, en ze is blij met de afleiding. Maar wanneer ze het eiland bezoekt, hoort ze dat haar man het achter haar rug om al te koop heeft gezet. In de bloemenkwekerij moet dan ook niemand iets hebben van de nieuwe erfgename, en Sylvia verbergt haar identiteit. Ze wordt al snel verliefd op het eiland, maar als ze ook gevoelens krijgt voor Maël, die als bloemenkweker op het eiland werkt, wordt het pas echt ingewikkeld… 

Lees hieronder de eerste bladzijden uit Het bloemeneiland:

Koop via

Tabea Bach

Tabea Bach speelde in opera’s voor ze zich volledig aan het schrijven wijdde. Ze groeide op in het zuiden van Duitsland en in Frankrijk, en woont nu met haar man in een idyllisch dorpje in het Zwarte Woud.