De Chocolade Dynastie

De dochter van de apotheker

Laat je meevoeren naar de verleidelijke wereld van De Chocolade Dynastie

De dochter van de apotheker is het eerste deel in de wervelende serie De Chocolade Dynastie. Geïnspireerd door de historische familie Stollwerck neemt Eder je mee in een wereld vol chocolade-legendes en intriges. De Chocolade Dynastie is een onvergetelijke familiesaga, vol liefde, jaloezie, vriendschap en verraad. En overheerlijke chocolade…

Paperback: € 15,99
E-book: € 11,99

Lees meer over

De vrouw van de uitvinder

Reserveer nu deel 2 van De chocolade dynastie

Keulen, 1862. Apollonia wil niets liever dan uitvinder worden, net zoals haar vader. Maar haar familie onderhoudt goede banden met de familie Stollwerck, en haar toekomst zal zeker zijn als ze deel wordt van de Chocolade Dynastie. Als oudste dochter zal ze uitgehuwelijkt worden aan de oudste zoon: Nikolaus. Ze kan zich niets vreselijkers voorstellen, terwijl zijn stille maar slimme broer Heinrich haar hart wel sneller doet kloppen. Ook bij zijn moeder Anna Sophia voelt ze zich meteen thuis, maar vader Franz Stollwerck begint zich steeds vreemder te gedragen en er dreigt een breuk tussen hem en zijn zonen. Is Apollonia in staat de familie te redden en de chocoladefabriek draaiende te houden? Ook als dat betekent dat haar talent verborgen moet blijven?

Verschijnt 26-01-2023
Paperback: € 20,99
E-book € 9,99

‘Rijk en vloeiend als gesmolten chocolade.’ – Kölner Express

Keulen, 1838. Anna Sophia houdt ervan om haar vader te helpen in de apotheek. En ze is trots op haar eigen recept: heerlijke keelsnoepjes. Wanneer de apothekersleerling August haar het hof maakt, lijkt ook haar toekomst rooskleurig. Tegelijkertijd keert banketbakker Franz Stollwerck terug van zijn reis door Europa. Hij is al van kinds af aan verliefd op Anna Sophia en doet haar nu een huwelijksaanzoek. Haar vader is tegen en dreigt haar te onterven. Anna Sophia staat voor een onmogelijke keuze die de loop van haar verdere leven zal bepalen.

De dochter van de apotheker is het eerste deel in de Chocolade Dynastie: een onvergetelijke familiesaga, vol verrassingen, rivaliteit, liefde en verraad.

Rebekka Eder

Rebekka Eder (Kassel, 1988), studeerde Duitse taal en theaterwetenschappen. Ze werkte als tekstschrijver en journalist, maar concentreert zich nu volledig op het schrijven van romans.

De vrouw van de uitvinder – hoofdstuk 1