Rebekka Eder

De Chocolade Dynastie: De dochter van de apotheker

Laat je meevoeren naar de verleidelijke wereld van De Chocolade Dynastie

De dochter van de apotheker is het eerste deel in de wervelende serie De Chocolade Dynastie. Geïnspireerd door de historische familie Stollwerck neemt Eder je mee in een wereld vol chocolade-legendes en intriges. De Chocolade Dynastie is een onvergetelijke familiesaga, vol liefde, jaloezie, vriendschap en verraad. En overheerlijke chocolade…

Paperback: € 15,99
E-book van: € 11,99 voor € 4,99 (actieprijs geldig van 1 tot en met 31 juli 2022)

Lees meer over

‘Rijk en vloeiend als gesmolten chocolade.’ – Kölner Express

Keulen, 1838. Anna Sophia houdt ervan om haar vader te helpen in de apotheek. En ze is trots op haar eigen recept: heerlijke keelsnoepjes. Wanneer de apothekersleerling August haar het hof maakt, lijkt ook haar toekomst rooskleurig. Tegelijkertijd keert banketbakker Franz Stollwerck terug van zijn reis door Europa. Hij is al van kinds af aan verliefd op Anna Sophia en doet haar nu een huwelijksaanzoek. Haar vader is tegen en dreigt haar te onterven. Anna Sophia staat voor een onmogelijke keuze die de loop van haar verdere leven zal bepalen.

De dochter van de apotheker is het eerste deel in de Chocolade Dynastie: een onvergetelijke familiesaga, vol verrassingen, rivaliteit, liefde en verraad.

Lees hieronder de eerste bladzijden uit De dochter van de apotheker:

Koop via

Rebekka Eder

Rebekka Eder (Kassel, 1988), studeerde Duitse taal en theaterwetenschappen. Ze werkte als tekstschrijver en journalist, maar concentreert zich nu volledig op het schrijven van romans.