De Italiaanse Dochter

Zeven dochters. Zeven geheimen. Zeven liefdes.

Lily, een jonge Engelse wijnmaker, reist naar een wijngaard aan het Comomeer om van de legendarische familie Martinelli meer te leren over het maken van wijn. Ze voelt zich zo thuis bij de familie en de manier van leven op het Italiaanse platteland dat het lijkt alsof ze hier thuishoort. En dat ligt niet alleen aan de aantrekkingskracht die ze voelt voor de knappe oudste zoon Antonio. Lily heeft net ontdekt dat het onbekende verleden van haar oma terugvoert naar het beroemde La Scala theater in het vlakbij gelegen Milaan, en naar een prominente bakkersfamilie uit Piedmont. Is het toeval dat Lily nu hier beland is? Of het lot?


Terwijl de gevoelens tussen Lily en Antonio aanzwellen, onderneemt ze een zoektocht naar de waarheid over haar grootmoeder en overgrootmoeder. Lily ontdekt het meeslepende en hartverscheurende verhaal van twee jonge geliefden die moeten kiezen tussen familie en liefde: Estée, een jonge ballerina, en Felix, de jonge erfgenaam van zijn families bakkerij-imperium. Hun liefde zal de familie uiteindelijk verscheuren.

Paperback: € 17,99 / E-book € 12,99

Koop nu via:

⭐⭐⭐⭐⭐
Fantastisch, je juicht en huilt mee met de personages. – Elizabeth of Silver’s Reviews

Lees de eerste pagina’s van De Italiaanse Dochter

⭐⭐⭐⭐⭐
Ik vond dit boek briljant van begin tot eind. – Mary’s Bookcase

De Italiaanse dochter is het eerste deel in de achtdelige serie De verloren dochters, met meeslepende liefdesgeschiedenissen over de hele wereld.

Deel 2, De Cubaanse Dochter, verschijnt 4 juli 2023.


Soraya Lane droomde er haar hele leven van om te schrijven. Nu is ze fulltime auteur, en woont met haar man en twee zoontjes op een kleine boerderij in Nieuw Zeeland, waar ze vanaf haar bureau uitkijkt over een weiland waar hun paarden staan te grazen.

Koop nu via: